Le Cocon is een ruim vakantiehuis met 4 slaapkamers. Totaal kunnen er 9 mensen slapen op goede bedden. Er is 1 badkamer en er zijn 2 toiletten. 2 Slaapkamers hebben een wastafel. Omdat Le Cocon warm en sfeervol is ingericht, is het vakantiehuis ook geschikt voor 1, 2, 3, 4 …. enz. personen.

Jazeker. Er is een uitstekende Wifi verbinding via glasvezel.

Nee, vakantiehuis Le Cocon is in Chazérade in de Creuse en B&B Chez Nous is in Chalameyroux, Puy de Dome. Wij wonen zelf ook in Chalameyroux.

Le Cocon is geschikt voor gezinnen, voor paren, voor samengestelde gezinnen, voor vrienden, voor mensen met honden, voor mensen die alleen op vakantie gaan. Voor baby’s en kleine kinderen is er een ledikantje, een kinderstoel, een badje, en een commode. Er is speelgoed en er zijn spelletjes voor alle leeftijden.

Ja, je mag je hond meenemen. En ook als je meer dan 1 hond hebt vinden wij het geen probleem dat die ook meekomen. Er zijn etensbakken, handdoeken, kleden en een hondenzwembad aanwezig.

Reviews kun je vinden op Google.

https://g.co/kgs/KZCaYL

Wij willen er graag aan bijdragen dat je niet in een file terechtkomt. En op zondag is de kans daarop veel kleiner omdat op zaterdag de meeste drukte is. Ook rijden er in België en Frankrijk geen vrachtauto’s op zondag, dat scheelt ook erg in de drukte.

Terug